• Coaching >
  • Harmonie >
  • Innovatie >
  • Communicatie >
Coaching
Harmonie
Innovatie
Communicatie

Wie een coach heeft neemt zichzelf ernstig.

Lees verder

Plezier in je werk is dat te verzoenen met resultaatgericht werken? Van no time tot mo'time.

Lees verder

Van kennismanagement naar innovatiemanagement. Van zeven zonnige zondagen naar zevenhonderd keer zinnige zaken doen.

Lees verder

Voorbij zender ontvanger en ruis...

Lees verder

Communicatie - Harmonie - Innovatief en creatief denken - Coaching- Breinvoorkeuren

Hoe kan je je dromen makkelijker waarmaken? 

Vanuit die vraag reikt Mo Deckers aan bedrijven, groepen en individuen  via coaching, workshops en projectbegeleiding een waaier van mogelijkheden aan waaruit ze zelf kunnen kiezen.  Op hun tempo en volgens hun gewenste resultaat.
Sinds 19jaar is Mo zelfstandig ondernemer.  Voor ze zelfstandig werd studeerde ze Bedrijfspsychologie en Toegepaste Economische Wetenschappen. Een combinatie die een loopbaan  als human resources directeur kleur en inhoud gaf. Vandaag  werkt  ze samen met een netwerk van zelfstandige collega's. Je kan haar omschrijven als integer, authentiek, no-nonsense, creatief,  resultaat- en mensgericht. Ze werkt in het Nederlands, Frans en Engels.

 

Ban de burn-out en de bore-out now!

Vanuit ervaring met burn-out vanuit talrijke coachings- en begleidingstrajecten met bedrijven en individuen hebben we een totaalaanpak uitgewerkt.  Informatie, preventie, aanpak voor bedrijven, workshops voor leidinggevenden en teams, begeleiding voor individuen enzoverder.  Contacteer ons voor meer informatie.

Wat je brein van nature leuk vindt!

Neethling Brain Instruments : Kobus Neethling ontwikkelde een unieke methode om je breinprofiel te achterhalen. Uniek omdat je uitgaat van je energiebronnen en NIET vanuit je vaardigheden of aangeleerd gedrag. Zo voorkom je BURNOUT of BORE OUT in je job en in je leven. Inmiddels vind je deze methode in meer dan 30 landen in de wereld terug. Sinds 1 mei 2012 zijn wij officieel agentschaphouder voor de Neethling Brain Instruments voor België. Sinds 15 april van dit jaar eveneens voor Frankrijk en Luxemburg. Deze instrumenten dragen op een zeer toegankelijke en heldere manier bij  aan het inzicht in motivatie van mensen en ondernemingen.  Als je echt wilt weten wat je brein en dus ook jij en je onderneming nodig heeft om je echt en blijvend goed te voelen, neem dan contact met ons op.

Meer info hierover : www.brainbrightness.eu

Wil je zelf aan de slag als licentiehouder, neem dan contact met ons op en kom naar de eerstvolgende licentietraining op 24 en 25 oktober 2014.

 

Tot binnenkort,

Mo Deckers